Під Києвом знайшли підземне сховище зі зброєю та БТРом (фото)

Під Києвом знайшли підземне сховище зі зброєю та БТРом (фото)

Сховок виявили у Бориспільському районі Київщини.

У передмісті Києва співробітники Київської міської прокуратури №8 разом із співробітниками Нацполіції виявили підземне сховище із арсеналом зброї та боєприпасів. Про це повідомляється на сторінці прокуратури Києва у Facebook, пише «УНІАН»





Схованка була облаштована у підземному бункері на території дачного поселення у Бориспільському районі на Київщині. У бункері правоохоронці виявили також бронетранспортер.



«… правоохоронці виявили 60 предметів зовні схожих на ракети до установок Град, 2 предмети схожі на знаряддя до БМП (бойової машини піхоти), 4 предмети схожі на боєприпаси до ПЗРК (переносного зенітно-ракетного комплексу), близько 200 одиниць зброї схожих на протитанкові міни, СПГ (станковий протитанковий гранатомет), РПГ (ручний протитанковий гранатомет) та бронебійні снаряди», — йдеться у повідомленні.

В рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), встановлюється канал надходження виявленого арсеналу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий