«Пішов за гроші вбивати людей»: провокатор у Дніпрі навчав патріотизму військового із «залізною» витримкою (відео)

«Пішов за гроші вбивати людей»: провокатор у Дніпрі навчав патріотизму військового із «залізною» витримкою (відео)

Відвідувач урочистого заходу чіплявся до військовослужбовця щодо патріотизму.




У Дніпрі на урочистому заході один із глядачів чіплявся до військового. Він пояснював йому, що таке патріотизм, і як має поводитися справжній патріот.


Відео інцидиенту виклали у телеграм-каналі «Катарсис».

У Дніпрі розлючений чоловік накинувся із звинуваченнями у непатріотизмі на військового.



«Що ти зробив патріот? Просто пішов за бабки убивати людей? Поїхати за бабло вбивати інших людей це — патріотизм? Це ти патріот», — викрикував глядач.

Він почав перелічувати, що має зробити спражній патріот  для своєї держави. На його думку  це —  від посадити дерево до «отп***ть на районі наркомана».

Свою промову провокатор записував на відео.

Слід зазначити, що військовий, до якого звертався чолов’яга, виявився людиною із супер «залізною» витримкою. Оскільки на напади «ярого патріота» жодним чином не відреагував і просто проігнорував його палку промову.

Після того, як відео розійшлося Мережею і знавця патріотизму упізнали, а ним виявився дехто Володимир Остапчук, за «класикою жанру» фігурант почав виправдовуватися, що мовляв, у нього немає претензій до українських військовослужбовців.

«У мене була одна претензія до мужика, який просто нарвався на гал***мий текст, тому що орав і бикував», — сказав Остапчук.

Як повідомив активіст Сергій Стерненко, фігурант відео з військовим раніше вже вчиняв провокацію — він кутався у російський триколор на Майдані Незалежності кілька років тому і співав гімн Росії. Також він літав до країни-агресора і робив фото з Жириновським.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий