Плотницький заявив про бажання торгувати, а не воювати з Україною

Плотницький заявив про бажання торгувати, а не воювати з Україною

Ватажок терористичного угруповання «ЛНР» Ігор Плотницький заявив, що він хоче торгувати, а не воювати з неоккупированными територіями України.




Про це він заявив під час свого брифінгу, новину передає «Преса України«.


Він заявив, що окуповані території Луганської області не можуть жити в режимі постійної блокади, а також ненависті один до одного. Плотницький сказав, що Україна буде сусідом для так званої «ЛНР» і він має намір вибудовувати економічні відносини з Києвом, які будуть вигідні для окупованих території Луганської області.

Терорист заявив, що будь-яка людина, які потім прийде на його місце, повинна розуміти, що з Україною необхідно вибудовувати економічні відносини і торгувати, а не жити в стані безперервної війни.



Крім того, Плотницький заявив, що українські підприємства, які розташовані на окупованих територіях Луганської області не «націоналізовані».

Він зазначив, що в Києві вважають, що бойовики Донбасу просто «віджали підприємства», однак, за словами бойовика, це не так.

«Насправді, це не так. Тим більше, що ми давали їм (власникам підприємств. — Ред.) час і можливості, ми ніколи цього не приховували, але ми особливо не афішували», — заявив бойовик.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий