Поліція склала протокол на нардепа за п’яне водіння. Далі суд

Поліція склала протокол на нардепа за п’яне водіння. Далі суд

Патрульна поліція Києва зупинила народного депутата від БПП Павла Різаненка та виписала протокол за керування в нетверезому стані.




Така інформація з’явилась на сторінці Громадської організації «СТОП – Корупція» (створена опонентом Різаненка депутатом облради від Батьківщини Олегом Кищуком — УП) у Facebook, її «Українській правді» підтвердили у прес-службі поліції та сам народний депутат.


«28 травня о 22:48 народний депутат від БПП Павло Різаненко, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, був затриманий Управлінням патрульної поліції у м. Києві», — йдеться у повідомленні ГО.

Активісти також наголосили, що «засідання суду намагаються «зам’яти».



У прес-службі Департаменту патрульної поліції м. Києва «Українській правді»підтвердили факт зупинки вказаного автомобіля, у водія якого, на думку поліцейських, були ознаки алкогольного сп’яніння.

«Було складено протокол про керування у нетверезому стані та передано до суду», — зазначили у відомстві.

У поліції також додали, що тест показав незначне алкогольне сп’яніння близько 0,27 проміле.

 

Сам нардеп повідомив «Українській правді», що в зазначений день він дійсно був зупинений співробітниками поліції через те, що його машина начебто у розшуку.

«Пізніше виявилось, що вона там не перебуває… Мене привезли на огляд в клініку і зробили тест, який показав незначне перевищення (змісту алкоголю в організмі — УП)», – розказав депутат.

За його словами, показник алкоголю в крові, відповідно до результатів експертизи, становив 0,27 проміле при допустимому значенні 0,2. Це підтверджується документом, який УП передав Різаненко.

Різаненко також передав ще одну довідку, зроблену наступного дня за «самозверненням». У ній зазначається, що станом на 19:50 29 травня цього року ознак сп’яніння не виявлено.

 

Депутат додав, що очікує на рішення суду і вважає появу інформації в мережі провокацією.

«Я прекрасно усвідомлюю, що будь-яка моя помилка буде використана ворогами проти мене», – підсумував він.

Павло Різаненко також зазначив, що готовий до відповідальності.

«Я готовий понести покарання», — наголосив він.

Софія Лукашова, для УП

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий