Помер для Путіна: названо терміни повернення Криму

Помер для Путіна: названо терміни повернення Криму

Проросійські жителі втечуть з півострова через відсутність прісної води

Анексований Крим і його жителі померли для президента Росії Володимира Путіна. Півострів повернеться до складу України в найближчому майбутньому.




Відповідну думку висловив відомий волонтер Роман Доник «Апострофу».


«Знаєш, що добре у випадку з Кримом? Те, що для Путіна він помер. Крим йому вже не цікавий. Він, в принципі, видавив максимально з цієї теми. «Повернення споконвічно російських земель», все це саме. Зараз це йому не цікаво. І на скиглення ось цих мільйонів кримчан, які будуть без води, йому, за великим рахунком, плювати», — заявив Доник.

На його думку, ставленики «русского міру» масово втечуть на територію країни-агресора через відсутність прісної води на півострові.



«І знову туди пустимо воду, знову все буде нормально. З тією лише відмінністю, що ось цей гнидник, розсадник русскомирівців звідти кудись чухнет», — зазначив волонтер.

За його словами, півострів повернеться максимум протягом 60 років, що небагато в історичних межах. Доник також зазначив, що Кремль може використовувати питання Криму для виправдання повномасштабного вторгнення в Україну.

«Знай.uа«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий