В Україні запрацювала дорожня поліція: на дорогах обладнають вісім стаціонарних постів

В Україні запрацювала дорожня поліція: на дорогах обладнають вісім стаціонарних постів

В Україні сьогодні запускають дорожню патрульну поліцію, для її роботи обладнають 8 стаціонарних постів на автомагістралях, де раніше розташовувалася Державтоінспекція.

«Управління патрульної (дорожньої, — ред.) поліції, які знаходяться на ділянках доріг, будуть патрулювати певні ділянки, щоб зробити це максимально ефективним і максимально наближеним до управлінь патрульної поліції. Також вздовж тих ділянок доріг було визначено 8 колишніх стаціонарних постів ДАІ, на яких наразі також буде нести службу патрульна поліція, і в майбутньому ці стаціонарні пости стануть дорожніми станціями патрульної поліції», повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, інформує «112.Україна».




«Громадяни зможуть отримати певні послуги, також на них буде розміщуватися не тільки патрульна поліція, а й у майбутньому інші служби, які будуть взаємодіяти, щоб краще здійснювати нагляд за станом доріг, надавати послуги громадянам і взаємодіяти з метою поліпшення ситуації як з аварійністю, так і зі станом дорожнього покриття», — зазначив Білошицький.


Білошицький також додав, що на сьогодні визначено понад 20 патрулів нової поліції. Вісім стаціонарних постів у майбутньому переобладнають на дорожні станції патрульної поліції.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий