Порошенко пожертвував мільйони. Дізнайтеся, на ЩО!

Порошенко пожертвував мільйони. Дізнайтеся, на ЩО!

Три мільйони гривен на організацію міжнародного конкурсу проектів на кращу пропозицію Меморіального комплексу Героям Небесної Сотні – Музею Революції Гідності виділила всеукраїнська БО «Благодійний фонд Порошенка».




Про це глава держави написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


Для реалізації проекту 17 листопада Міністерство культури України, організатор Конкурсу «Hossbach Lehmhaus GbR [phase eins]» та ВБО  «Благодійний фонд Порошенка» підписали Меморандум про співпрацю.

«Ми маємо зберегти пам’ять про людей, які змінили хід історії і в Україні, і в Європі, і в світі. Цей проект — один із тих, які об’єднують націю задля майбутнього України!», — йдеться в повідомленні.



Порошенко закликав усіх небайдужих взяти участь в обговоренні проекту, особливо важливою є думка членів родин Героїв Небесної Сотні.

У свою чергу користувачі погодилися з тим, що ті. Хто поклав життя на Майдані, повинні назавжди залишитися в пам’яті українців, але вважають: найкращим вшануванням подвигу цих людей буде подолання корупції, побудова сильної держави та закінчення війни на Донбасі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий