Порошенко втрутився в скандал зі звільненням його дружини Марини

Порошенко втрутився в скандал зі звільненням його дружини Марини

Резонансне звільнення дружини експрезидента України Марини Порошенко з посади голови наглядової ради Українського культурного фонду не залишилося без уваги самого Петра Порошенка, який підтвердив факт тиску з боку нової влади.




П’ятий президент України і лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко виступив з важливою заявою після новини про гучне звільнення його дружини Марини з Українського культурного фонду, інформує Діалог.UA .


Зокрема, екс-президент Порошенко офіційно підтвердив інформацію про те, що Марина дійсно написала заяву про дострокове припинення повноважень голови наглядової ради Українського Культурного Фонду. Дана заява була написана на ім’я міністра культури Бородянського.

“Цим кроком вона хоче запобігти тиску з боку чинної влади на членів команди”, – прокоментував скандал Петро Порошенко.



Сама ж Марина стверджує, що вона протягом майже двох років сумлінно і ефективно виконувала свою роботу, але таких показників недостатньо, на її думку, для команди нового президента України Володимира Зеленського. Більш того, вона впевнена, що тиск на неї виявляється саме через те, що вона дружина колишнього президента.

Нагадаємо, сьогодні, 16 грудня, стало відомо, що дружина Петра Порошенка Марина  написала заяву про дострокове припинення повноважень на посаді голови Українського культурного фонду, який розподіляє кошти на культурні проекти.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий