Портников: пропозиція Путіна про миротворців – це перенесення російських кордонів

Портников: пропозиція Путіна про миротворців – це перенесення російських кордонів

У своїй статті для Espreso.tv відомий український публіцист Віталій Портников висловив думку, що глава Кремля Володимир Путін прагне, аби пропозиції Києва відносно присутності миротворчого контингенту ООН на Донбасі не обговорювалися на міжнародній арені, про це інформує replyua.net. На переконання оглядача, «російська влада досить ретельно провела підготовку до ще однієї пропагандистської кампанії, аби продемонструвати зацікавленість Москви у припиненні війни».




«Я не думаю, що варто покладатися на інший підхід російського президента до всього, що відбувається на Донбасі і тим більше, заявляти про підтримку його слів, як це, до речі, вже зробив глава німецького МЗС Зігмар Габріель», — наголошує журналіст. Портников нагадав про бажання Путіна, згідно з яким миротворці повинні з’явитися лише на лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями. Інакше кажучи, додав експерт, мова йде про перенесення російського кордону..


Журналіст вважає, що Путін «хоче забезпечити собі свободу рук на Донбасі — і при цьому заручитися рішенням Ради Безпеки ООН».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий