Портнов розкрив злочини Порошенка: «До кінця року треба посадити»

Портнов розкрив злочини Порошенка: «До кінця року треба посадити»

Вчора на телеканалі NewsOne відбулася передача «Епіцентр української політики», головним гостем якої став юрист Андрій Портнов. Після повернення з Австрії в Україну юрист взявся за справи проти Порошенка і його оточення.




Екс-президенту закидають серйозні злочини — держзраду, розкрадання в енергетиці та розв’язання війни.


Важливий фактор — слідчі відомства відкривають справи без примусу з боку суду (як це зазвичай буває, коли правоохоронці не горять бажанням що-небудь розслідувати). А САП, швидше за все, взагалі сама ініціювала справу проти президента.

Про перспективу справ проти Порошенка

«Я вірю і сподіваюся, що до кінця року Порошенко обов’язково буде сидіти у в’язниці», — заявив Портнов.

Він розраховує на те, що вже до кінця червня все майно колишнього президента Порошенко буде заарештований. І для цього немає жодних юридичних перешкод.



«Якщо ж це буде блокуватися прокурорами, ми будемо називати їх прізвища», — зазначив Портнов.

Андрій Портнов

Андрій Портнов
Розслідування розстрілів на Майдані

Портнов впевнений, що нова влада на чолі з новим генпрокурором повинні заново взятися за такі справи, як розстріл на Майдані і спалення людей в одеському Будинку профспілок 2 травня.

Юрист додав, що перш за все, зараз увагу потрібно приділити актуальним справам. Такими він вважає підозри розкрадань в оборонній сфері Порошенко і наближених до нього. А також інші корупційні схеми, які, на думку Портнова, очолювалися екс-президентом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий