Потап і Настя коханці! Шокуюча правда про «ділові» стосунки зіркового дуету

Потап і Настя коханці! Шокуюча правда про «ділові» стосунки зіркового дуету

Жінка представилася Ганною, даючи інтерв’ю російським ЗМІ, які і поширили цю новину у Мережі.


029282_normal

Ганна працювала з дуетом протягом п’яти років і, як вона запевнила, її праця -«це ділити хліб і дах зі своїм артистом». Врешті-решт вона була звільнена без виплати зарплатні.



1af28f2df46173efcc5806de11e87e0c

Про це вона написала у своїй книзі під назвою «Закулісні ігри шоу-бізнесу, або Як стати зіркою «, яка має вийти вже у жовтні цього року, де оприлюднила скандальні відомості про життя та стосунки дуету та їхній інтимний зв’язок.

66301_0

Жінка переконувала, що образ артиста на сцені та з екранів телевізорів зовсім різниться з його справжнім «нутром». Як впевнена жінка, проживши і пропрацювавши у такій атмосфері тривалий час починаєш розуміти, хто є хто.

duet-esche-raz-razjasnil-rastirazhirovannoe-v-internete-videoobraschenie_rect_6da9d10ad2df1cb06c951e97a8dbf9e3

Варто відмітити, що Потапу і Насті Ганна присвятила декілька глав своєї книги, розповідаючи про їхні інтриги та любовний трикутник.

66301_187473

До дуету має відношення і дружина Потапа, продюсер MOZGI Entertainment Ірина Горова, яка і є тією третьою особою трикутника.

aa50db42e774d3887e41aa820b14ff05

Ганна розповіла, що жінка насправді дуже страждає від постійних зрад чоловіка, проте вдіяти нічого не може:

Я не хочу бути пліткаркою, проте вже давно ніхто не задавався питанням: чи сплять Потап і Настя Каменських? Люди, які з ними працюють, — про все це знають. Єдине, мені дуже шкода його дружину. Те, ким вона була і ким вона стала тепер, — це небо і земля. Але що вона може вдіяти проти краси Насті Каменських. Вона не може залишити це «бабло», цю розкіш, яка не дає їй щастя абсолютно. Ні їй, ні її дитині. Проте і Настю можна зрозуміти: вона закохана жінка, слабка. Звичайно, вона кохає його. Ось такий грішний зв’язок, виходу із якого немає. Хтось має піти, проте ніхто не йде. А люди слухають: «У-у мамы дома на кухне так хорошо…». Але де ж «добре»?

68_main

Автор книги виправдовує своє викриття тим, що вона вважає, що має стати тією людиною, яка має повідати людям всю правду.

Власне, чудовий піар-хід, Ганно! Ви просто професіонал своєї справи і кращої реклами для своєї книги годі шукати!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Один комментарий к “Потап і Настя коханці! Шокуюча правда про «ділові» стосунки зіркового дуету

  1. Эта Ганна — дура тупая. Все музыканты(а Потап музыкант) всегда трахали своих солисток втихаря от жён, это не криминал, это — норма.Да и почему не трахать Настю, девка клёвая, без комплексов, жизнь — то одна. Я не осуждаю ни Потапа, ни Настю, такова жизнь людей искусства.

Добавить комментарий