Прем’єри березня: фільми варті вашої уваги

Можна забути про авітаміноз, після зимову депресію, нікудишню погоду… Вашої уваги заслуговують наступні шість очікуваних прем’єр березня, які точно розбавлять ваш весняний настрій яскравими нотками!




Брати з Ґрімзбі / The Brothers Grimsby



Режисер: Луї Летерье

Прем’єра: 10. 03
Під видимим впливом «Хітмена» невтомний Саша Барон Коен фантазує на тему «що, якщо б у супершпигуна, на кшталт Джеймса Бонда, був … брат-ідіот», і, звичайно ж, комік приміряє на себе образ брата. Його нове альтер его — футбольний фанат Ноббі, що живе в британському містечку Грімсбі і опиняється втягнутим в справжні шпигунські пристрасті завдяки раптово знайденому близнюку — агенту МІ-6.
Як завжди, без скандалу на зйомках у Барона Коена не обійшлося (хоч для прикриття, режисером фільму і був найнятий творець «Перевізника» — Луї Летерье).
Дізнавшись про те, що локацією нової комедії «екс-Бората» вибрали Грімсбі, місцеві жителі сполошилися і подали до суду, не підпустивши Барона Коена до своїх «заповідних» територій! Нагадаємо: до цього від жартів коміка вже «постраждали» румунські цигани, а у них і без того не найприємніший імідж! Втім, ні сльози циган, ні судова заборона не завадили Барону Коену здійснити задумане і «знеславити» злощасний Грімсбі, знявши його… в Ессексі! До речі, сама забійна сцена фільму абсолютно не прив’язана до території — це пародія на культовий епізод Шерон Стоун з «Основного інстинкту» у виконанні чудової товстушки Ребел Вільямс.



Керол / Carol

tumblr_nw8ci4dJbc1r6ivyno1_1280
Режисер: Тодд Хейнс

Прем’єра: 10. 03
Представлена на «Оскар» в 6 номінаціях «Керол» — ні що інше, як адаптація самого ліричного і, в деякій мірі, автобіографічного твору Патриції Хайсміт — єдиної жінки — майстра нуара (її найвідоміша книга — трилер «Талановитий містер Ріплі»). Хайсмит довго не хотіла визнавати за собою авторство love-story, названої нею «Ціна солі», вважаючи цю книгу «випадковою» …
Справа в тому, що в переддень Різдва 1948-го письменниця працювала продавцем у відділі іграшок нью-йоркського універмагу: «Єдине, що я пам’ятаю про ті дні, — зізнавалася вона, — це прекрасна блондинка в хутряному пальто, а ще те, як я намагалася розпродати своїх ляльок раніше, щоб перетнутися з нею на виході …»
На жаль, побачення так і залишилося мрією: на наступний день Патриція злягла з вітрянкою. «Мені ніколи не дізнатися — любов то була або лихоманка», — сумувала вона. Втім, історію невдалого роману Хайсмит вдалося успішно «уявити» і опублікувати в 1952-му, а зараз кіноверсія її книги, поставлена режисером-естетом Тоддом Хейнсом ( «Оксамитова золота жила») фігурує в більшості списків кращих фільмів 2015 года!

Торкнуті / The Road Within

poster_56b61b1d7f4c3
Режисер: Грен Уеллс

Прем’єра: 17.03
Мешканці спеціалізованого оздоровчого закладу у виконанні Роберта Шіена (серіал «Покидьки»), Діва Пателя ( «Мільйонер із нетрів») і Зої Кравіц (дочки музиканта Ленні Кравіца) вирішують … змінити обстановку! Всіляко пригнічуючи наявні у них фобії, синдроми і манії, вони відправляються в захоплюючу романтичну подорож до океану, щоб розсіяти над ним прах матері одного з трійці. Харизматичний акторський склад роуд-муві вже здобув приз глядацьких симпатій кінофестивалю «Єлисейські Поля» і нагороду Youth choice в Римі і абсолютно заслужено: команда фільму здійснила справжній кінематографічний подвиг, щодня витримуючи потік нецензурної лайки, якої допитливий ірландець Роберт Шіен щедро обдаровував усіх оточуючих (виявляється , актор відмовлявся виходити з образу свого героя, хворого на синдром Туретта, навіть в перервах між зйомками).

Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості / Batman vs. Superman

kinogallery.com-Man-of-Steel-2-0443658001427103000
Режисер: Зак Снайдер

Прем’єра: 24. 03
Постановка глобального протистояння культових героїв DC-comics була для Зака Снайдера проектом мрії: «Я обожнюю створювати світи і одержимий потенціалом людського тіла», — радів він. Але на перевірку простору для фантазії залишалося не так вже й багато, адже в «Людині зі сталі» режисер уже зробив для Супермена «все, що міг» … На щастя, вихід все ж був: Снайдер з ентузіазмом взявся … за Бетмена! Незважаючи на величезну кількість бажаючих знятися в ролі захисника Готема, Снайдер зупинив свій вибір на Бені Аффлеку, що здавалося дивним — фанати коміксу мало не знесли студію і писали режисерові злісні листи з вимогами відновити кастинг… Як з’ясувалося, навіть це входило в режисерську концепцію: «Скоро світ побачить нового Бетмена, — торжествує Снайдер в передчутті прем’єри. — Наш герой зламаний і загнаний, зате він став старшим і мудрішим … Особливо в порівнянні з Суперменом».
Аффлек теж упевнений, що продемонструє кращого з Бетменом всіх часів: «Кожен раз, коли я беруся за будь-якого персонажа, то намагаюся відповідати йому у всіх планах. Тому «Бетмен проти Супермена» — просто суперзавдання! Це не тільки роль, виснажлива в фізичному сенсі, а й складний характер».

До зустрічі з тобою / Me before you

mbf_1200x1800_indoor
Режисер: Теа Шеррок

Прем’єра: 31.03
Невіл Лонґботом, Дайнеріс Таргаріен, Фіннік Одейр і Клара Освальд в одному проекті? Саме так! І це зовсім не кросовер «Ігри престолів», «Гаррі Поттера» «Доктора Хто» і «Голодних ігор», а кінодебют театрального режисера Теа Шеррок.
Їй пощастило адаптувати роман іншої відомої британки Джо Джо Мойес — романтичну історію з легким відтінком смутку, по духу не поступається культовим Драмеді 90-х, свого часу стали зоряним часом для багатьох акторів, на зразок Джулії Робертс і Річарда Гіра … «Є одна відмінність, — зауважує режисер Шеррок. — У молодих акторів нашого проекту вже є мільйонний фендом, так що я б не сказала, що їм потрібен старт. Як на мене, це вони промотують фільм! »

Мій хлопець кілер / Mr. Right

thumb.php
Режисер: Пако Кабесас

Прем’єра: 31.03
Режисер «Люті» і «копійчаних жахів» Пако Кабесас відкриває для себе жанр комедії з історією, написаною спеціально для нього творцем «Ультраамериканців» Максом Лендісом. «Містер Правильний» — така собі хрестоматійна «тарантіновщина» про злу любов і ще більш злих гангстерів. Втім, у фільмі безпрограшний зоряний склад: Анна Кендрік, Тім Рот і Сем Рокуелл, — а вони точно витягнуть будь-що, навіть самий ординарний сюжет!

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий