Придбання роликів в магазині Rollerland — гарантія безпечного та захоплюючого катання

Придбання роликів в магазині Rollerland — гарантія безпечного та захоплюючого катання

Якщо у вас ще немає ковзанів, і ви жодного разу не мандрували на роликах парками, вулицями, скверами або площами рідного міста, саме час це виправити, замовивши якісну екіпіровку  офіційного дилера відомих брендів Rollerland. На сайті магазину роликів величезний вибір продукції для покупців з різними запитами та фінансовими можливостями, вам залишається лише оцінити варіанти й оформити замовлення через корзину з доставкою в Києві чи в регіони!




Які роликові ковзани варто купувати?

В Україні стає все більше магазинів, що пропонують купити ролики, але вибрати ідеальну модель серед сотень варіантів не так вже й просто. По-перше, потрібно серйозно підійти до вибору торгової марки, адже невідомі бренди рідко можуть порадувати відмінною якістю продукції, тому й ціна така низька. Прогулянка на таких роликових ковзанах може закінчитися травмуванням, а через кілька тижнів після придбання можуть почати відпадати деталі, отже, розумніше буде замовити ролики в Києві або іншому місті, вибравши розробки перевірених компаній, а саме:


  • Fila;
  • Flying Eagle;
  • Seba;
  • FR Skates;
  • K2;
  • Powerslide;
  • Rollerblade.

Фірмова продукція популярних торгових марок має безліч переваг:

  1. Забезпечує щільне прилягання до ноги і комфортність рухів, не натираючи і не викликаючи утворення мозолів.
  2. Гарантує фіксацію при будь-якому положенні стопи.
  3. Зроблена з міцних і повітряпроникних матеріалів, що дозволяє уникати надмірного потовиділення.
  4. Витримує активні навантаження протягом тривалого часу.
  5. Відрізняється оригінальним дизайнерським виконанням і варіативністю відтінків — окрім класичних білих, чорних та інших однотонних моделей в асортименті є різнокольорові ролики та модифікації з малюнками для дітей.
  6. Адаптовані під різні стилі катання — є ролики для фріскейту, фітнесу, слалому або спідскейтінгу.
  7. Розроблені під конкретну категорію спортсменів — для хлопчиків або дівчаток, для чоловіків чи жінок, для професіоналів чи любителів.

Магазин, де можна знайти ролики на будь-який смак та гаманець



Rollerland — офіційний партнер провідних фірм-виробників роликових ковзанів та екіпіровки, який пропонує замовникам найкраще співвідношення вартості продукції, різноманітності асортименту й оперативності виконання замовлень. У разі великої покупки (від 1,5 тисячі гривень) доставка здійснюється безкоштовно, постійним клієнтам видаються бонусні карти, а деякі позиції в каталозі пропонуються зі знижкою, тому є безліч способів заощадити гроші. Магазин працює без вихідних і здійснює відправку по всій країні — оцінюйте моделі та замовляйте ролики для себе і всієї сім’ї цілодобово!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий