Приватних «Буків» не буває! Росія має відповідати за свої вчинки — Хармз

Приватних «Буків» не буває! Росія має відповідати за свої вчинки — Хармз

Депутат Європейського парламенту Ребекка Хармз повідомила, що лише Російська Федерація має нести відповідальність за збиття літака, який летів рейсом МН17, оскільки приватних ракетних систем «Бук» не існує. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Твіттер, коментуючи висновки міжнародного слідства щодо авіакатастрофи малайзійського Боїнга,передає replyua.net.




«Ви розумієте, що приватних ракетних систем «Бук» не буває? Саме тому Російська Федерація цілком і повністю несе відповідальність за збиття Boeing-777, який летів рейсом МН17», — заявила вона. Варто згадати, що нещодавно міжнародна комісія, яка займається розслідуванням авіакатастрофи рейсу МН17, заявила про те, що літак було збито з ракети, яку випустили з зенітно-ракетного комплексу «Бук», доставленого з території Російської Федерації.


В результаті влучання ракети у пасажирський літак загинуло 298 людей, серед яких 15 членів екіпажу та 80 неповнолітніх. Основна кількість людей, які того дня загинули, була громадянами Австралії, Нідерландів та Малайзії. Російська сторона продовжує відмовлятися від своєї причетності до катастрофи, проте результати слідства свідчать протилежне.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий