Пророкування Ванги на 2017 рік

Пророкування Ванги на 2017 рік

Одна з найвідоміших у світі провидиць Ванга передбачила багато подій 21 століття. Зробила вона прогноз і на 2017 рік. Згідно з її візією майбутнього, наступний рік стане роком економічних криз, пов’язаних з воєнними діями, голодом, загальним спадом економіки і рівня життя на Землі.




Про це повідомляє  kp.ua


Росії Ванга на 2017 рік пророкує нову війну, яка зуміє погубити багатьох. Спочатку точитиметься боротьба за владу, але з часом це переросте в боротьбу за їжу — бо у багатьох країнах у 2017 році почнеться голодування. Люди забудуть про те, що таке справедливість і закон, і будуть перемагати в нерівній боротьбі ті, хто сильніший. Але якості, набуті в цей час, допоможуть Росії встати з колін, бо у багатьох людей виробляться сильні особистісні якості, які знадобляться їм у майбутньому.

Ванга говорила і про те, що в 2017 році будуть релігійні конфлікти, які не вщухнуть кілька років поспіль.



Ванга пророкувала, що до початку 2017 року Європа буде гинути, бо через численні війни люди будуть вмирати на кордонах різних країн. Спочатку Ванга говорила, що першою країною, яка спорожніє, буде Лівія. Але, внаслідок сьогоднішніх змін спорожнілою країною до 2017 року стане Сирія – і про це говорила велика ясновидиця.

Початок Третьої світової війни розпочнеться саме в країнах Європи, бо через конфлікт на близькому сході, постраждають багато країн. Європейці стануть воювати з мусульманами, в боротьбі буде використано ядерну зброю, яка знищить цілий світ.

Що стосується долі України, то Ванга пророкувала, що її зруйнують дурні люди (хоча назви країни вона не називала). Поки вони зможуть підтримувати інтерес до натовпу своїми порожніми словами, вони зможуть керувати нею як захочуть. Але пройде час і народ, що не одержав від революції нічого, крім болю і негативних змін, закликає владу до відповіді. Майбутній український лідер буде вихідцем з народу, унікальною людиною, яка віддасть всі сили і час на відновлення економіки країни і повністю перегляне принцип управління.

Починаючи з 2017 року Україна почне відновлення, воскресіння і будівництво нової держави, в якому не буде місця вбивствам і кровній ворожнечі.

Глобальний прогноз Ванги на 2017 рік для України зазначає, що приклад країни стане хрестоматійним і вбереже інші держави від подібного сценарію.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий