Терористи шоковані професіоналізмом артилерії ЗСУ

Терористи шоковані професіоналізмом артилерії ЗСУ

Терористи, які воюють проти українських воїнів на сході, останнім часом скаржаться на те, що артилерія ВСУ стала працювати дуже точно, через що бойовики несуть великі втрати. Зокрема, збільшилася кількість таких повідомлень після подій на Світлодарській дузі.




Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав користувач Олександр Коваленко, промоніторивши сторінки представників «ЛНР».


«Деякі сепарські автори зараз розносять стрілківський наратив про те, що підступна хунта ВСУ була в курсі про розташування артилерії і мінометних розрахунків сепарні, оскільки їм злили інфу зрадники у своїх же рядах… Так само браві гопники підтверджують, що в результаті боїв з ВСУ вони понесли великі втрати, а сама атака карателів хунти була грамотна і вміла», – зазначив блогер.

Терористи виправдовуються за свої промахи тим, що в їх рядах мало народу з бойовим досвідом, натомість набрали «набрали всілякої швалі, яка тільки мародерством задовольняється». Іншу причину бачать у зраді з боку керівного складу луганських бойовиків, які нібито видали позиції вояків.



При цьому Коваленко зазначає, що навряд чи хто з них допустив версію про повітряну розвідку. Він написав про американський безпілотник RQ-4A Global Hawk, що напередодні боїв десять годин поспіль кружляв у тому районі. Апарат, що не під силу збити терористам, може «бачити» на 300 кілометрів наперед.

Саме допомога сучасної техніки й досвід ВСУ принесли ті результати, про які тепер пишуть бойовики на своїх сторінках та у групах.

«Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий