«Путіна конче необхідно зупинити» : представник США вражений поїздкою до України

«Путіна конче необхідно зупинити» : представник США вражений поїздкою до України

За результатами відвідин України, Майкл Маккол, який є керівником комітету американської Палати представників з питань внутрішньої безпеки, заявив про необхідність якомога швидшої зупинки діяльності Путіна, оскільки у протилежному випадку є ризик розгортання його агресії не лише в Україні, але і в усьому світі. Про це інформує replyua.net.




«В даний час цій країні доводиться боротися з російською агресією, з президентом РФ Володимиром Путіним. Поки я вимовляю ці чотири слова, у східних регіонах України під окупацією опинилися чотири мільйони людей. Крім того, Росія, порушивши усі міжнародні норми, анексувала Крим. У цьому місці ведеться війна не лише проти неприхованої агресії Путіна в Україні, а й проти усього світу», — наголосив Маккол. На його переконання, США є ще багато чому брати з України приклад, однак «єдине, що цілком очевидно – це необхідність зупинити пана Путіна». У тому числі, вважає американський високопосадовець, досвід України потрібно використати для посилення нацбезпеки США та покращення кібербезпеки.


«Побувавши на передньому краї російської агресії та після проведення переговорів з лідерами інших країн, я зрозумів: ми конче повинні зробити все для їх підтримки», — вважає Майкл Маккол.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий