П’ять найпоширеніших помилок, які щоденно знищують наше здоров’я

П’ять найпоширеніших помилок, які щоденно знищують наше здоров’я

Здавалося б, звичні речі, до яких ми вже звикли, можуть виявитися небезпечними та неабияк підривати стан нашого здоров’я.


Експертам вдалося виділити найпоширеніші звички, які здаються нешкідливими лише на перший погляд.

По-перше, лікарі не рекомендують прокидатися вранці з будильником ,який заведено на повтор через певні інтервалу часу. Так людина дуже часто перериває свій цикл сну, а результатом цього можуть стати розлади нервової системи.



По-друге, після пробудження необхідно відкривати штори та впускати у кімнату денне світло. Це допомагає не потрапити у депресію, набрати зайву вагу. Особливо, така маніпуляція корисна взимку.

А ось сонцезахисний крем стане вам у нагоді не тільки влітку на пляжі, а й у холодну пору року. Ультрафіолет проникає на шкіру навіть в осінньо-зимовий сезон, проходячи через автомобільне скло, вікна будівель. Якщо ваша шкіра буде завжди захищена, процес старіння уповільниться.

Також, медики не рекомендують водіям їздити з відкритими вікнами. Ті, хто регулярно впускають в себе забруднене повітря мегаполісу, мають схильність до онкології, серцево-судинних захворювань та інших хвороб.

І, нарешті, останній пункт – для чищення зубів категорично заборонено використовувати дуже жорстку щітку, а також робити це дуже енергійно. Все це руйнує зубну емаль, провокуючи розвиток карієсу. Плюс до всього, важливо підтримувати в роті кислотний баланс: після кожного прийому їжі вичікуйте мінімум 30 хвилин, і тільки потім вирушайте чистити зуби.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий