Пєсков прокоментував новину про надання США летальної зброї Україні

Пєсков прокоментував новину про надання США летальної зброї Україні

Прес-аташе глави Кремля Володимира Путіна Дмитро Пєсков в інтерв’ю представникам засобів масової інформації заявив, що у Москві не володіють інформацією відносно рішення американського сенату про виділенні Україні 500 мільйонів американських доларів для того, аби підтримати український сектор оборони та безпеки. Як передає replyua.net, Пєсков зауважив, що таку інформацію розповсюдили у Києві, проте з Вашингтону не надійшло жодних підтверджень.




«Мова йде про питання двосторонніх україно-американських відносин у питанні надання кредиту», — сказав Пєсков. Крім того, прес-секретар Путіна нагадав про заперечення Москви щодо забезпечення України американською летальною зброєю, тому що це призведе лише до погіршення ситуації в районі проведення антитерористичної операції та буде перешкоджати у виконанні Мінських домовленостей.


Нагадаємо, що вчора український президент Петро Порошенко заявив про те, що у американському Сенаті підтримали надання Україні коштів для підтримки сфер оборони і безпеки.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий