Реал не програв Баварії у крутому матчі і пробився у фінал Ліги чемпіонів у Києві

Реал не програв Баварії у крутому матчі і пробився у фінал Ліги чемпіонів у Києві

Реал і Баварія розійшлися результативним миром у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.




Голи забивали Карім Бензема (2), Йозуа Кімміх та Хамес Родрігес. Орендований в Реала колумбієць, до слова, втратив нагоду вийти у фінал ЛЧ 3-й раз поспіль, зате це зробили його колишні партнери.


Баварія почала терзати правий фланг захисту Реала, де вийшов зовсім не оборонець Васкес, з перших секунд, але гол прийшов з протилежного. Після подачі справа Рамос, немов супермаркет під свято, скинув подарунковий пас під удар Кімміху, і той запросто розстріляв Наваса.

Дуже швидко Реал відібрав ініціативу і майже тут же відігрався. Гол став вінцем другої найдовшої комбінації в сезоні ЛЧ – 28 пасів, більше було тільки в Барси (29). Карім Бензема непростимо легко реалізував навіс Марсело зліва. І знову команди помінялись ролями. Мюнхенці раптово знову посміливішали і почали бомбардувати штрафний «вершкових» своїми подачами і прострілами. А коли вирішили зіграти через центр і розрізний пас, Лєвандовскі впав після контакту з Рамосом. Турок Чакир на позначку не вказав.



Кількість ударів 3-4 загалом і 1-2 у площину також свідчила на користь Баварії, яка без надзусиль проходила не лише на чужу половину, а й у володіння Наваса. Зідан навіть задумав блискавичну заміну Лукаса на Начо, але хутко передумав.

Новий супершанс для Реала прийшов на 28-й: у Марсело було стільки часу та простору, що бразилець не виконав ні удару, ні прицільного прострілу. Баварія відповіла проходом Хуммельса, який відрізав увесь півзахист Мадрида. Німецький захисник ще й цукерочку на хід Лєвандовскі кинув, але Роберт програв дуель кіперу, а Хамес не зміг добити у порожні ворота. Роналду також не зміг переграти воротаря, коли пробив у ближній з меж штрафного.

Наприкінці першого тайму м’яч влучив у руку Марсело, і колишній іспанський рефері ФІФА Ітурральде Гонсалес вважає, що це пенальті. Чакир знову промовчав. А на старті другої половини Ульрайх не прийняв пас назад і подарував простенький гол Бензема. Неймовірно, але якби не 2 дитячі помилки мюнхенців, рахунок в обох матчах був би 1:1 станом на 140-у хвилину протистояння, і це було б набагато ближче до правди і сили команд.

Дубль Бензема остаточно відкрив гру. Моменти посипались. Від голу Алаби врятував Навас. Роналду з лінії воротарського пробив вище, хоча йому ніхто не заважав. Хамес відновив інтригу, зігравши на добиванні після свого ж удару. Родрігес, як і обіцяв, дуже чемно і смиренно прийняв свій гол, попросивши вибачення у Сантьяго Бернабеу. Згодом знову настав час Наваса – Кейлор здійснив неймовірний сейв після удару Толіссо. Наприкінці зустрічі Хуммельс промахнувся ударом головою, а Реал зумів вбити гостроту, що принесло йому підсумкову путівку в Київ.

Детальніший звіт читайте у цій новині згодом

Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу. Матч-відповідь

Реал Мадрид – Баварія – 2:2 (4:3 за сумою)

Голи: Бензема, 11, 46 – Кімміх, 3, Хамес, 63

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий