Речі загиблого вже «зникли», можуть вкрасти й тіло: у справі про ДТП із Ярославським новий поворот. Ексклюзив

Речі загиблого вже «зникли», можуть вкрасти й тіло: у справі про ДТП із Ярославським новий поворот. Ексклюзив

З моргу викрали речі чоловіка, збитого на смерть кортежем бізнесмена Олександра Ярославського на трасі Чугуїв – Мартове. Важливі докази мали пройти експертизу.




Про зникнення речей стало відомо у вівторок, 15 лютого. Про це повідомили джерела OBOZREVATEL.


Докази зникли в період із суботи, 12 лютого. Про інцидент у Чугуївське районне управління поліції Головного управління Нацполіції у Харківській області повідомив завідувач відділення судмедекспертизи.

Відомо, що злому не було. Хто саме вкрав речі та як, встановлюватимуть правоохоронці.



За даними наших джерел, в морзі, де знаходиться труп загиблого в ДТП з бізнесменом Ярославським виставили пост поліції для охорони. Причина — поступила інформація, що люди бізнесмена збираються викрасти труп, що є безпрецедентним кроком.

Джерела OBOZREVATEL також стверджують, що Ярославському та його спільникам можна інкримінувати діяльність організованої злочинної групи, оскільки інцидент з крадіжкою доказів не схожий на звичайну крадіжку.. Спочатку були спроби викупити номери автомобілів, потім у поліцію прийшла «здаватися» людина, якої не було на місці ДТП, а тепер сталося це.

Зі свого боку, у ГУ Нацполіції Харківської області стверджують, що до втрати речових доказів призвело недбале ставлення до своїх обов’язків працівників Чугуївського районного відділу Харківського обласного бюро судово-медичної експертизи.

У зв’язку з цим слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

У ході проведення досудового розслідування з метою з’ясування місцезнаходження втрачених речових доказів поліцейські встановили перелік працівників закладу, провели невідкладні слідчі дії, у тому числі 5 обшуків та 9 оглядів. Слідчі дії здійснено у приміщенні моргу, за адресами проживання працівників, а також у їх транспортних засобах.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий