Рибку протримають у в’язниці кілька місяців і депортують до Білорусі — ЗМІ

Рибку протримають у в’язниці кілька місяців і депортують до Білорусі — ЗМІ

Скандальній ескортниці, мисливиці на чоловіків, письменниці, ще й, віднедавна, секс-тренерці Насті Рибці не позаздриш. Наступні кілька місяців вона пробуде у в’язниці в Таїланді, а після суду буде депортована до Білорусі, оскільки є громадянкою цієї країни.




Окрім організації нелегальних тренінгів із оргазмів, на котрих упіймали Настю та її колег, їхній групі закидають ще й завдання школи національній репутації Королівства Таїланд.


Про це повідомляє «ТАСС«.

Рибці доведеться провести кілька місяців у тайській тюрмі

«Ця група завдала шкоди нашій національній репутації. Ми притягуємо до відповідальності всіх без винятків іноземців, які порушують наші закони, не лише в Паттайї, а й по всій країні», — наголосив заступник голови поліцейської прес-служби Крітсана Паттаначароен.



Очікується, що суду Настя Рибка і її товариші по нещастю перебуватимуть за ґратами. Зазвичай розгляд таких справ відбувається через два місяці. Особисто Настю та її «гуру» Алекса Леслі, чиє справжнє ім’я Олександр Кириллов, днями перевезли до однієї з в’язниць Бангкока.

 Настя та її «гуру» Алекс Леслі. Обоє просять політичного притулку в США

Після суду «секс-тренерів» депортують. Причому Рибку, як громадянку Білорусі, відрядять до Мінська.

Нагадаємо, Настя попросила Сполучені Штати помогти їй вибратися з халепи та надати політичний притулок. У обмін вона пообіцяла надати докази зв’язків російських політиків із Дональдом Трампом та, імовірно, втручання Росії в американські вибори. Рибка впевнена, що її арешт ініційований Росією та Володимиром Путіним, який не знайшов кращого способу «витягти її на побачення».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий