Роббі Вільямс заспівав на «чорному» весіллі російської мажорки. ФОТО

Роббі Вільямс заспівав на «чорному» весіллі російської мажорки. ФОТО

Британський співак Роббі Вільямс став головною запрошеною зіркою незвичного весілля в Празі. Дивним було не лише те, що багата наречена побралася із «вишибалою» з нічного клубу, а й сам формат свята.




Як виявилося, днями російський нафтовий магнат Рашид Сардаров видав заміж 25-річну доньку Вікторію. Гулянку влаштували у старовинному замку Праги, куди мільярдер запросив кілька сотень гостей з Москви, пише «Life.ru«.


Роббі Вільям заспівав на російському весіллі

Обранцем завидної нареченої Вікторії став колишній фейсконтролщик Антон Антонов, з яким дівчина зустрічалася більше двох років.

Світський мезальянс досить активно обговорювали у російській тусовці. А тепер черга дійшла до самого весілля.



Фото британської зірки розлетілося в Instagram

Свято більше нагадувала «бал сатани», ніж традиційне торжество. Запрошених на вході зустрічали облиті бутафорської кров’ю дівчата зі страхітливими іклами, а в запрошенні чітко прописувався дрес-код — все чорне.

Окрім британця Роббі Вільямса гостей розважала норвезька група «Madcon».

 Такі персонажі зустрічали гостей весілля

Про батька молодої відомо, що він входить до рейтингу «500 найбагатших людей Росії» з капіталом в 100 мільйонів доларів.

Рашид Сардаров видав доньку Вікторію (ліворуч) заміж

До того ж олігарх Рашид Сардаров славиться любов’ю до гучних гулянок із іменитими зірками. Адже у 2009-му році, в самий розпал економічної кризи, на день народження своєї дружини Маріанни, турботливий чоловік запросив сера Елтона Джона. Тоді британському співакові заплатили гонорар у 1,5 мільйони доларів.

Источник: tabloid.pravda

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий