Російський літак з Сергієм Лавровим на борту проник у повітряний простір Естонії

Російський літак з Сергієм Лавровим на борту проник у повітряний простір Естонії

Порушення повітряного простору з боку літаків Росії — не рідкість. Однак цього разу інцидент вийшов взагалі незвичайним. На територію Естонії вторгся літак МЗС РФ з самим Сергієм Лавровим на борту, інформує replyua.net.




Як повідомляє оборонне відомство Естонії, російський урядовий ІЛ-76 в середу ввечері порушив державний кордон Естонії в районі острова Вайндлоо. Екіпаж попередньо не передав план польоту диспетчерським службам Естонії, що могло призвести до виникнення небезпечних ситуацію для руху інших авіасудів. Більш того, літак Лаврова летів з вимкненими передавачами, а екіпаж вперто мовчав, не відповідаючи на численні запити з землі. Як стало відомо пізніше, Лавров летів до Фінляндії з офіційним візитом. А порушення з боку військових літаків Росії вже стали буденною справою. З початку року вони «випадково» залітали на територію Естонії вже сім разів.


Тим часом, в Москві заявили, що російська авіація припиняє воювати в Сирії. Останній виліт, за словами представників Міноборони РФ, вони зробили до нуля годин 1 травня 2017 року. Там теж був інцидент, нагадують ЗМІ. Провокаційний політ бомбардувальника над територією Туреччини закінчився тим, що турецькі збройні сили, не довго думаючи, збили російський військовий корабель.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий