Росія раптово почала перевіряти боєготовність військ на півдні країни

Росія раптово почала перевіряти боєготовність військ на півдні країни

Стало відомо про оголошення бойової готовності російських військ у Південному військовому окрузі. Як передає replyua.net з посиланням на РИА Новости, про це заявили у прес-службі округу . Наголошується, що з метою проведення даного заходу буде залучено шість тисяч військовослужбовців та півтори тисячі одиниць техніки.




«Керівник військами ПВО заявив про початок незапланованих перевірок бойової готовності цілої низки частин, котрі наразі розміщуються в наступних регіонах: Краснодарський і Ставропольський краї, Астраханська і Волгоградська області, Карачаєво-Черкесія та Адигея, а ще підрозділи військових баз РФ в республіках Вірменія і Абхазія», — йдеться в повідомленні. Головна мета раптової перевірки – оцінка рівня підготовки підрозділів до виконання завдань за призначенням та рівня бойової виучки.


З’єднання в даний час вже підняли по тривозі та привели у вищу ступінь бойової готовності, а також перекинули у оприлюднені райони (в тому числі на незнайомі полігони). Там вони почали маскувати техніку і приводити її в бойові позиції. «В межах полігону округу почнеться проведення тактичних навчань з бойовою стрільбою, а також контрольні заняття з головних предметів бойової та спеціальної підготовки», — розповіли у відомстві.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий