Росіяни ополчилися проти Пугачової: вимагають прибрати з ефіру за підтримку України

Росіяни ополчилися проти Пугачової: вимагають прибрати з ефіру за підтримку України

За що багато російських шанувальників ополчилися проти співачки і навіть почали своєрідне цькування. Буквально нещодавно в ЗМІ з’явилася новина про те, що тисячі росіян були незадоволені новорічним ефіром на Першому каналі. Зокрема, глядачі були обурені святковим «Блакитним вогником», в якому з’явилася Алла Пугачова, її нинішній чоловік Максим Галкін, колишній чоловік Філіп Кіркоров та інші знаменитості.


480x497_0xc0a8399a_7409100491484116012

Обурені телеглядачі створили петицію на ім’я гендиректора каналу Костянтина Ернста, під нею підписалося понад 111 тисяч осіб. Розлючений мешканець Ростова-на-Дону Вадим Манукян написав:



Повірте, мало кому сподобалося перебувати за столом «В гостях у Примадонни». Почитайте десятки тисяч коментарів під петицією і переконайтеся в цьому самі!

Screenshot_5

Screenshot_6

Screenshot_7

Однак Алла Борисівна не розгубилася і заткнула рот кривдникам:

Ну що, недоброзичливці, збудилися? Це прекрасно! Значить, життя продовжується. А сила моя в любові і підтримці шанувальників. Ще раз переконатися в цьому — справжнє щастя.

Screenshot_4

Варто відзначити, багато колег підтримали артистку, зокрема Філіп Кіркоров і композитор Ігор Ніколаєв. Ніколаєвв опублікував в Мережі фото з хештегом «# мизапугачеву», на якому також зображено Валерій Сюткін і Раймонд Паулс.

5

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий