Розкрито брехню РФ про навчання «Захід-2017»: НАТО готує відповідь

Розкрито брехню РФ про навчання «Захід-2017»: НАТО готує відповідь

Командувач армії США в Європі, генерал-лейтенант Бен Годжес прокоментував навчаннях військ Росії і Білорусі «Захід-2017» та зауважив, що країни НАТО мають вдатися до рішучих дій




За оцінкою Годжеса, в навчаннях військ Росії і Білорусі взяли участь, загалом понад 40 тисяч військовослужбовців. Він стверджує, що кількість учасників навчань була насправді значно більше, ніж заявлених 12 тисяч 700 військовослужбовців на російсько-білоруських навчаннях «Запад-2017».


Генерал- лейтенант додав, що Росія розбила великі навчання на кілька окремих менших частин, щоб уникнути вимоги міжнародного спостереження за ними.

У зв’язку з цим він закликав створити на Заході «військовий шенген», як генерал назвав свою пропозицію створити спеціальні правила транспортування озброєнь і військових вантажів через кордони з тим, щоб сили країн НАТО могли швидко пересуватися Європою і мати можливість стримувати потенційну агресію Росії.
Союз НАТО «повинен мати можливість пересуватися так само швидко, чи й швидше, ніж сили Росії, якщо ми хочемо, щоб наша здатність до стримування була дієвою», сказав Годжес.



“Радіо Свобода”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий