Руслана зізналася, чи вагітна, та поміркувала про всиновлення

Руслана зізналася, чи вагітна, та поміркувала про всиновлення

Артистка та її чоловік мріють стати батьками вперше.




Відома українська співачка Руслана поміркувала про бажане батьківство.


Так, у жовтні у програмі «Маскарад» знаменитість заінтригувала, що мріє стати мамою й натякнула на цікавий стан. У програмі «Бацман» на YouTube артистка заявила, що це найбільша мрія, надія і бажання, над якими вона працює. Як поділилася знаменитість, вона про це усвідомлено публічно заговорила, аби підкреслити собі, розповісти про свої наміри людям та трохи підбадьорити своїх батьків.

«Вони дуже переймалися, що я поставлю свою діяльність вище за сім’ю. Я вийшла і сказала, що для мене родина головне, і я хочу це зробити для Сашка, тому що я знаю, як він про це мріє багато років. Наше бурхливе життя не дозволяло підійти до цього періоду. І зараз, попри все, скільки б не було попереду проєктів чи бурхливих подій, я озвучила, що дійсно хочу мати дитину. Я хочу, щоб дівчата надихнулися зараз моїми словами і подбали про те, щоб народити, – це круто і, напевно, єдиний сенс», – поділилася зірка.



Руслана з чоловіком / facebook.com/ruslana.lyzhychko

Артистка зазначила, що вони з чоловіком, продюсером Олександром Ксенофонтовим говорили про ймовірне усиновлення. Втім, пара вирішила спершу народити свою дитину. А розмова про усиновлення у подружжя була після того, «коли з Донецька побігли перші біженці».

«Волонтерський рух був дуже сильний, бо діти залишилися без батьків і там дуже багато було таких історій. І це одного разу було, коли ми порушили цю тему. Я запитала у чоловіка: «Сашко, а ми зможемо?». Ми відчули, що спочатку нам хочеться мати свою дитину. Це, напевно, психологічно дуже сильне своє бачення ситуації. А вже коли матимеш власну дитину, тоді можна підіймати вже інші питання. Ми просто вирішили собі не змінювати те, на що я маю налаштуватися сама. Бо таким чином можна було б нібито вирішити питання, але я хочу подарувати собі, Сашкові, усім вам і своїй родині маленьку копію Руслани або Сашка», – зазначила знаменитість.

Руслана з чоловіком / скріншот з відео

Зауважимо, Руслана та Олександр 25 років у шлюбі. Дітей у пари немає.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий