Саакашвілі розповів про «заманливі» пропозиції від Порошенка

Саакашвілі розповів про «заманливі» пропозиції від Порошенка

Колишній керівник Одеської облдержадміністрації Мілеїл Саакашвілі розповів про те, що колись президент України Петро Порошенко запрошував його на державну службу в якості прем’єр-міністра. Про це колишній губернатор розповів під час розмови з журналістами видання «Кореспондент», пишуть «Українські новини», передає replyua.net.




«Деякий час тому назад Петро Порошенко прямо заявляв мені, що він хотів би мене бачити на посту прем’єр-міністра України і в якості лідера його партії. Також він пропонував ще деякі речі. Ну прийняв би я його «прем’єрську» пропозицію, а далі що? Я б мав би бігати за якимось нардепом Гончаренком, щоб вмовити його голосувати за мій законопроект? А йому подібних у Верховній Раді близько чотирьохста», — розповів Саакашвілі.


Також колишній глава Одеської ОДА зазначив, що Порошенко пропонував провести дострокові вибори. Але, за його словами, навесні всі про все домовились і без голосування. «Арсен Аваков залишився на посту керівника МВС, заступником Луценка став колишній представник «Народного фронту».

Туди його помістили, щоб він не давав розвитку справам, які б могли заводитися проти Арсенія Петровича», — заявив він. Також він наголосив, що дострокові парламентські вибори «виметуть» 90% нинішніх нардепів, враховуючи їх декларації.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий