Саакашвілі зробив заяву про Зеленського: “Здригнеться рука”

Саакашвілі зробив заяву про Зеленського: “Здригнеться рука”

Михайло Саакашвілі дав інтерв’ю, в якому заявив, що коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського не можна порівнювати.Інтерв’ю було опубліковано на YouTube-каналі «Krym – критичне мислення» 17 лютого.




Екс-президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі розповів, що завжди мав тісні стосунки з великим бізнесменом з Дніпра. При цьому Саакашвілі не вважає, що на сьогоднішній день Коломойський має великий вплив на політику в Україні.Також екс-глава Грузії зазначив, що український бізнесмен має власний телеканал, який він контролює, але інших важелів впливу на громадську думку у нього зараз немає, пише From-ua .


Тому Саакашвілі вважає, що Зеленського не можна міряти мірками Коломойського, по-перше, це несправедливо.По-друге, невідомо, наскільки Володимир Зеленський самобутній. Саакашвілі вважає, що Зеленський, може ні від кого не залежати, так як і може бути залежним від багатьох. При цьому Саакашвілі зазначив, що він мало знайомий з Зеленським, тому йому важко судити про те, ким він є насправді.

Після цього екс-президент Грузії заявив, що недосвідченість Зеленського в політиці є його великим плюсом, який варто розвивати. Крім того, для Зеленського є плюсом і його «офшори» в Росії і заробіток на франшизах в Росії. На думку Саакашвілі, це робить коміка справжнім для пересічних українців.



Також екс-глава Одеської області заявив, що Зеленському потрібно привселюдно сказати про те, що він неосвідчений у сфері політики і представити широкій публіці свою команду. Це ключ до його успіху.

При цьому грузинський опозиціонер вважає, що в українців здригнеться рука вибрати Зеленського президентом країни, так як він зовсім без досвіду і знань в цій області. Як приклад він навів Польщу і тамтешнього співака Кукіша, який на виборах не один раз набирав 25-30%, але так і залишався кандидатом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий