Серія вбивств в «Л/ДНР»: Пургін «наклав у штани»

Серія вбивств в «Л/ДНР»: Пургін «наклав у штани»

У зв’язку з останніми подіями в Донецьку, колишній ватажок «ДНР» Пургін Андрій боїться за своє життя. Про це він заявив під час ефіру на одному з російських телеканалів, передає replyua.net.




Під час свого монологу Пургін також вирішив звинуватити українську сторону у ліквідації ватажків ОРДЛО, але при цьому як і інші не зміг пояснити, навіщо це українським спецслужбам. При цьому він заявив, що загибель Арсена Павлова «Мотороли», керівника «народної міліції» Олега Анащенка та бойовика «Гіві» пов’язані одним кривавим планом Ради національної безпеки та оборони України.


«Всім нам, колишній лідерам, потрібно боятися за своє життя. При тому до мене особисто Україна має давні претензії. Я в основному знаходжусь в Донецьку, і вкрай рідко їжджу до Москви або Ростова», — наголосив бойовик, додавши, що не збирається нікуди тікати та ховатися. В той самий час Пургін виключив можливість того, що ліквідація ватажків «Л/ДНР» може бути розборками між двома терористичними організаціями, які не можуть поділити ринок контрабанди. «Це виключено. «ЛНР» та «ДНР» дружні. Тому ворогувати вони не стануть», — наголосив він. Як відомо, в середу зранку було вбито ватажка «Сомалі» «Гіві».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий