Що відомо про побитого біля гей-клубу танцюриста Наді Дорофєєвої. Фото

Що відомо про побитого біля гей-клубу танцюриста Наді Дорофєєвої. Фото

Танцюрист популярної української співачки Наді Дорофєєвої – Євген Гончаренко, якого нещодавно побив співробітник Управління державної охорони України біля київського нічного клубу «Ліфт», у своїх соціальних мережах часто ділиться яскравими фотографіями з виступів. Також хлопець любить брати участь у різних фотосесіях у незвичних образах.




Зараз у Гончаренка понад 8 тисяч підписників в Instagram і 152 публікації. Детальніше про побитого танцюриста і що він розміщує в мережі – читайте далі в матеріалі OBOZREVATEL (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).


Євгену Гончаренку 22 роки, і він родом із Києва. Хлопець відомий українському глядачеві як учасник популярного танцювального проєкту «Танцюють всі», де він зміг себе прекрасно проявити.

22-річний танцюрист Євген Гончаренко
Євген Гончаренко на фотосесії

Гончаренко дає майстер-класи та займається танцями, авторською хореографією, а також танцює у стилі контемпорарі. Зараз він працює в балеті співачки Наді Дорофєєвої.



Євген Гончаренко працює в команді Наді Дорофєєвої
Як виглядає танцюрист Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко

Відомо, що у 2018 році Гончаренко брав участь у шоу «Танці на ТНТ». Тоді судді проєкту зазначили, що хлопець схожий на молодого Леонардо Ді Капріо.

На своїй сторінці в Instagram танцюрист Дорофєєвої публікує знімки з яскравих фотосесій, на яких постає в незвичайних образах або оголеним.

Крім того, 22-річний хлопець ділиться кадрами зі своїх виступів, а також відпочинку.

Євген Гончаренко у відвертій фотосесії
Євген Гончаренко на виступі
22-річний танцюрист Дорофєєвої Євген Гончаренко
22-річний український танцюрист Євген Гончаренко

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий