Сили ППО збили 3 «Калібри» у небі над Хмельниччиною: ракети запускали з Чорного моря

Сили ППО збили 3 «Калібри» у небі над Хмельниччиною: ракети запускали з Чорного моря

Вранці 24 липня у Хмельницькій області чули вибухи. Українським військовим вдалось збити одразу три ракети, які ворог спрямував з Чорного моря.




Про успішне збиття ракет у Хмельницькій області доповіли у командуванні «Захід» Повітряних сил ЗСУ. росіяни атакували регіон близько 9:00.

Сили ППО збили всі три ракети

Українські військові наголосили, що атаку відбили повністю, адже жодна з трьох ракет ворога не досягнула цілі. Ракетний удар по Хмельниччині відбувся під час масової повітряної тривоги в Україні – сирени прозвучали у більшості південних, центральних та західних областей.



Підтвердили ліквідацію ракет і в Хмельницькій ОВА

Подякували Повітряним силам ЗСУ за роботу і в Хмельницькій ОВА. Сергій Гамалій закликав людей бути обережними, адже загроза триває.

Пам’ятайте, що у нас війна! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Користуйтеся укриттям!
– сказав Гамалій.

Вранці під ракетний обстріл потрапив і Миколаїв

Напередодні ввечері та вранці 24 липня під ракетний обстріл ворога потрапив і Миколаїв. Близько 18:00 «Калібрами» росіяни поцілили в приватні будинки, господарчі споруди, гаражі та автомобілі. Кілька осіб отримали поранення, серед них – підліток.

Не залишив ворог у спокої Миколаїв і вранці теж вдарив по місту ракетами. Це сталось близько 4:00 ранку. Масштаби руйнувань та кількість постраждалих уточнюють.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий