​Скандал набирає обертів: Довірена особа Путіна користується фальшивим дипломом, — журналіст

​Скандал набирає обертів: Довірена особа Путіна користується фальшивим дипломом, — журналіст
Втім, Ірина Іллічова, крім усього іншого, удостоєна державних нагород і почесних звань, серед яких «Заслужений вчитель Російської Федерації».
СкріншотСкріншот

Директор московської гімназії N1409, нині діючий депутат Московської міської Думи і довірена особа Путіна стала кандидатом наук завдяки фальшивому диплому про присудження наукового ступеня Про це, як передають «Коментарі», повідомив відомий російський журналіст, ведучий радіостанції «Ехо Москви» Сергій Пархоменко, інформують Патріоти України.




За його словами, Ірина Іллічова, крім усього іншого, удостоєна державних нагород і почесних звань, серед яких «Заслужений вчитель Російської Федерації».


«Ну і крім того, вона кандидат педагогічних наук, зрозуміло. І тут — ні, вона не скоювала того, що ви подумали: вона не крала свою дисертацію. Вона ні в кого не списувала її. Гріх плагіату не лежить на її душі. Тому що у неї ніякої дисертації взагалі немає. Ірина Вікторівна взагалі нічого не захищала, а зробилася кандидатом наук тому, що десь роздобула фальшивий диплом про присудження наукового ступеня…», — пише Пархоменко.

За словами журналіста, «диплом Ірини Вікторівни Іллічова написаний на бланку, який в спеціальному листі ВАКу був заздалегідь оголошений недійсним, оскільки виявився втрачений «в результаті розбійного нападу на Департамент державної атестації наукових і науково-педагогічних працівників Міністерства освіти».



Пархоменко також зазначив, що ця «історія з’ясувалася досить давно», проте Іллічова залишається директором однієї з найбільших московських гімназій.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий