Скандал в російській політиці: Жириновський пообіцяв розстріл прихильникам Путіна

Скандал в російській політиці: Жириновський пообіцяв розстріл прихильникам Путіна

В Росії: черговий політичний скандал лідер ЛДПР публічно пообіцяв перебити прихильників Володимира Путіна, передає replyua.net. Володимир Жириновський бачить себе переможцем президентських виборів, які пройдуть в Росії рівно через рік, в березні 2018 року. «Коли я в’їду в Кремль, вас будуть вішати і розстрілювати!», — пригрозив Жириновський депутатам пропрезидентської «Єдиної Росії».




Експерти наголошують, що Жириновський ніколи не відрізнявся дипломатичністю і тактовністю в своїх промовах, однак такі сміливі заяви проти партії Путіна, — це сміливо навіть для нього. Винятком може стати хіба що початок самим Путіним кампанії з відсторонення від «Єдиної Росії» на користь нового політичного проекту. Подальші прогнози можна буде будувати по реакції Кремля щодо Жириновського і його Ліберально-демократичної партії. Якщо політика і ЛДПР почнуть пресувати, значить, він дійсно став на шлях конфлікту з владою. Якщо реакція буде м’якою, виходить, що свою промову Жириновський штовхав з санкції президента.


Однак є ще один варіант: проти Путіна виступили російські еліти, і спіч Жириновського, якому могли пообіцяти високу посаду при новій владі, — початок атаки на президента.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий