Собчак: Українській владі вигідна окупація Криму та війна на Донбасі

Собчак: Українській владі вигідна окупація Криму та війна на Донбасі
Російський політик прийшла до висновку, що офіційний Київ підтримує Володимира Путіна.

Російська журналістка та політик Ксенія Собчак вважає, що українській владі вигідна окупація Криму, війна на Донбасі та підтримка Володимира Путіна, «ДНР» та «ЛНР».




Про це кандидат написала в Instagram після того, як українська влада заборонила їй в’їхати до Криму.


За словами Собчак, анексія Криму є однією з найгостріших проблем Росії і вона готова в рамках міжнародного законодавства повернути Крим і вивести війська з Донбасу. При цьому, жінка не розуміє дії української влади та глави МЗС Павла Клімкіна, який звинуватив її у політичній шизофренії та не дозволив відвідати півострів.

«Він відмовив у моєму проханні, звинувативши мене в «політичній шизофренії». Дуже не хочеться відповідати вищій посадовій особі суверенної держави в дусі «сам такий», але задумайтеся: українська влада перешкодила єдиному російському політикові, який підтримав їхній національний суверенітет, відвідати їхню країну в суворій відповідності до її законів. Так кому насправді вигідна окупація Криму та війна на Донбасі, хто фактично діє в інтересах Путіна, ДНР і ЛНР? У кого з нас шизофренія?», — написала Собчак.

Також політик зазначила, що не веде в Криму ніякої передвиборної кампанії і не розміщує агітаційні матеріали і лише хотіла поспілкуватися з українськими та російськими громадянами, які стали заручниками анексії.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий