Солісти ансамблю Міноборони покинули українське шоу через російського співака, який не знає, чий Крим

Солісти ансамблю Міноборони покинули українське шоу через російського співака, який не знає, чий Крим

Солісти Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України Олексій Шпортько та його дружина Анастасія Шпортько вирішили покинути телешоу «Співають всі», яке виходить на ТРК «Україна». Таке рішення подружжя ухвалило через участь в українському телепроєкті російського співака Валерія Меладзе.




Про свій з дружиною вихід з популярного шоу Олексій Шпортько повідомив у Facebook. За словами співака, під час війни з Росією аморально запрошувати в Україну «запроданців і шанувальників кривавого російського рубля».


«Після появи в проєкті на телеканалі «Україна» «Співають всі» пана Меладзе, який не знає відповіді на питання «Чий Крим», ми відмовляємось від участі у цьому шоу! Ми вважаємо недопустимим і аморальним запрошувати в Україну запроданців і шанувальників кривавого російського рубля. Боляче, що під час війни із РФ таких осіб взагалі впускають в Україну», – написав соліст ансамблю Міноборони.

Олексій також зазначив, що у двох зйомках програми, в яких вони разом із дружиною взяли участь, Меладзе не було в ролі гостя. Але після його появи вони не хочуть «бути причетними до цього московитського «дійства».



Співак підкреслив, що для них із дружиною головне – чисте сумління, а не піар на рейтинговому каналі.

Скриншот
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий