США завдали потрійного удару по Росії

США завдали потрійного удару по Росії

Політичний оглядач Сергій Стельмах аналізує, що саме мали на увазі американські конгресмени, коли приймали законопроект «Про підтримку стабільності та демократії в Україні», — про це інформує «Радіо Свобода».




Так, як вже інформувало наше видання, нормативний акт включає в себе можливість надання Україні летальної зброї, фіксацію санкцій до моменту повного виведення російських військ з Донбасу і заборону визнання анексії Криму. На думку експерта, такий законопроект переслідує три основних мети. По-перше, відповісти на російські провокації, які відбулись в серпні поточного року, зокрема, заяви про «українські диверсійно-розвідувальні групи в Криму» та військові навчання «Кавказ-2016». По-друге, це запасний план на випадок, якщо раптом президентом Сполучених штатів оберуть Трампа, який, принаймні на словах, демонструє лояльність до Кремля. Третя мета, якої досягає цей законопроект – це послання до європейських держав, з яких все частіше звучать пропозиції зупинити санкції проти Російської Федерації.


За словами оглядача, з огляду на те, що нижня палата Конгресу проголосувала за законопроект практичного одноголосно, консенсус з цього питання між демократами і республіканцями вже набув завершеного вигляду.

Источник:  from-ua



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий