США зробили різку заяву Росії

США зробили різку заяву Росії

Вашингтон зробив різку заяву щодо Російської Федерації через ескалацію конфлікту на українському Донбасі, повідомляє replyua.net з посиланням на Deutsche Welle.




Державним департаментом Сполучених Штатів Америки було опубліковано сьогодні, 26 лютого, заяву, в якій офіційний Вашингтон закликав Москву терміново почати виконувати умову впровадження режиму тиші на сході України. Також американська сторона визнала росіян винними у підтримці бойовиків та звинуватила тих у нападі на міжнародних спостерігачів. В США висунули вимогу, аби підконтрольні Москві сепаратисти відвели важке озброєння та надали доступ на окуповані території для представників спеціальної місії ОБСЄ. Вашингтон також заявив про те, що «російсько-сепаратистські сили» захопили дрон, який належав представникам ОБСЄ. Такі дії, в США, вважають неприйнятними. Крім того, американське відомство вимагає, аби російські бойовики не шкодили цивільній інфраструктурі. Зокрема, мова йшла про Донецьку фільтрувальну станцію.


Нагадаємо, внаслідок постійних обстрілів, Авдіївка досі залишається без електропостачання. Для того, аби електромонтажники змогли провести ремонтні роботи, необхідне письмове підтвердження з російської сторони про виконання режиму тиші.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий