Стало відомо про важливе рішення G7 щодо Росії

Стало відомо про важливе рішення G7 щодо Росії

Керівництво країн «Великої сімки» заявило про готовність посилити санкції проти Росії, якщо Мінські угоди і надалі будуть порушуватися з боку Москви. Як передає replyua.net, про це інформує агентство ANSA з посиланням на інформовані джерела в кулуарах саміту G7. За даними агентства, США в особі президента Дональда Трампа також погодилися, що санкції необхідні. Глава італійського зовнішньополітичного відомства Анджеліно Альфано також заявив, що країни «Великої сімки» не мають наміру послаблювати списку санкцій тиск на Росію «у питані її відповідальності за кризу в Україні», передає Росбалт.




«Коли мова йде про європейські санкції, їх тривалість залежить від реалізації Мінських угод, і це продовжує бути орієнтиром для Італії», — підкреслив міністр. У той же час, за словами Альфано, країни «Великої сімки» визнали необхідність діалогу з Москвою, особливо в сфері боротьби з тероризмом.


Варто нагадати, що свого часу Рекс Тіллерсон, який займає посаду американського державного секретаря, заявив, що питання про повернення Російської Федерації до «Великої вісімки» буде лише тоді розглядатися, коли буде відновлено суверенітет української держави

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий