Страшна ДТП у Дніпрі: оскаженіла фура давила авто і людей, кадри перших секунд після трагедії

Страшна ДТП у Дніпрі: оскаженіла фура давила авто і людей, кадри перших секунд після трагедії

Сьогодні, 4 травня, біля одного з дніпровських супермаркетів сталася страшна ДТП за участю більше десяти автомобілів




Відповідне відео було опубліковано в інтернет-мережі.


«Перші секунди після масштабної ДТП біля АТБ на вулиці Космічній в Дніпрі. За словами очевидців, фура виїхала з вулиці і зачепила не менше 10 автомобілів. За попередніми даними, є 15 потерпілих. Одна людина отримала травми, несумісні з життям», – йдеться в повідомленні.

У той же час місцеві жителі уточнили, що зараз на місці трагедії працюють правоохоронці і співробітники «швидких».



На опублікованих кадрах видно, що в результаті аварії деякі машини виявилися перевернуті на бік, а на самому місці події розкидані труби.

За словами патрульних, Mercedes рухався в бік Дарницького вокзалу. У цей момент поїзд здавав назад, останньою була платформа з танком, водій спробував об’їхати склад, проте сталося зіткнення.

Як писала Politeka, в Кривому Розі на вул. Балхашської автомобіль патрульної служби поліції збив пішохода. Заначається, що пішохід в цей момент намагався перебігти дорогу на заборонний сигнал світлофора.

В результаті аварії він отримав травми – розбитий ніс, удари і садна. Чоловікові було надано необхідну медичну допомогу. За даним фактом розпочато службову перевірку. За фактом події буде відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий