Струнка талія за допомогою… нитки! Вчені шокували новиною

Струнка талія за допомогою… нитки! Вчені шокували новиною

Нещодавно з’явилася новина про те, що відтепер бідолашним жінкам, які мучили себе весь цей час дієтами, фізичними вправами, чи носили надтісні корсети заради зменшення об’єму талії, можуть зітхнути з полегшенням. Виявляється всі ці «методи» і поруч не стояли з новим, підтвердженим вченими способом.


1398194519_kak-umenshit-objem-talii

Виявляється, аби мати струнку талію і не набирати зайві сентименти на ній, треба просто пов’язати себе простою ниткою.  



Українські ЗМІ, дізнавшись про таку новину вирішили провести експеримент і встановити, чи справді проста нитка здатна на таке «диво».

content_string-at-the-waist__econet_ru

На талію молодої киянки, студентки, яка не має часу на фізичні вправи, прив’язали нитку. З нею вона мала ходити протягом тижня і жити таким самим життям і дотримуватися того ж режиму, як і раніше, аби встановити, чи є результат. На початку експерименту талія дівчини склала 71см в об’ємі.

За тиждень журналісти знову заміряли талію дівчини і на їхнє здивування її талія мала на 1 см. менший показник, ніж раніше! Дівчина після такого взагалі зголосилася носити нитку протягом місяця, аби досягти ще більшого результату.

malory_band

Проте психологи таку зміну пояснюють з точки зору психології людини. Як запевнили вони, з моменту, коли дівчина пов’язала цю нитку, в її підсвідомості спрацювала «установка» на те, що вона має схуднути. Це те ж саме, що і «ефект плацебо»! Такого ж самого ефекту можна  очікувати від будь-чого і будь-якого методу (аби лише він не шкодив здоров’ю). Головне було – повірити у те, що вже за тиждень ви отримаєте бажаний результат.

Screenshot_2

Проте і цей «ефект» не на всіх може подіяти. Тут уже все залежить від здатності людини до самонавіювання.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий