Суд ООН: Слухання у справі України проти РФ закінчено

Суд ООН: Слухання у справі України проти РФ закінчено

Сьогодні у Гаазі пройшов четвертий день слухань в рамках позову України проти Російської Федерації, який став заключним і тепер Міжнародний кримінальний суд ООН переходить до розгляду питання щодо запровадження тимчасових заходів. Про це у четвер, 9-го березня, повідомляє прес-центр Суду ООН на офіційному веб-сайті, передає replyua.net.




«Публічні слухання за позовом України щодо запровадження тимчасових заходів у провадженні стосовно застосування Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансування тероризму та щодо Міжнародної конвенції про усунення всіх форм расової дискримінації було закінчено у четвер. Тепер суд буде починати власний розгляд», — зазначається у інформаційному листі.


В той самий час у Суді ООН зауважили, що рішення про запровадження тимчасових заходів буде прийматися на відкритому засіданні, дата якого поки що не була узгоджена. «Дату відкритого засідання, на якому прийматиметься рішення стосовно запровадження тимчасових заходів, буде оголошено пізніше», — додали у повідомленні. Як повідомлялося раніше, керівник делегації України в Міжнародному суді ООН Олена Зеркаль припустила, що рішення стосовно запровадження тимчасових заходів проти Росії суд прийме до кінця квітня.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий