Суддю Чауса виявили у Вінницькій області: з’явилися подробиці. Фото

Суддю Чауса виявили у Вінницькій області: з’явилися подробиці. Фото

У Вінницькій області 30 липня виявили колишнього суддю Миколу Чауса, якого невідомі нібито викрали у квітні цього року. Зниклого експосадовця у чоловікові впізнав житель села Мазурівка.




Про це повідомило видання «Цензор.НЕТ» із посиланням на джерела. Рідні впізнали Чауса за фотографією, яке опублікували в мережі (щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).


Зазначається, що в поліцію подзвонив житель Мазурівка, повідомивши, що виявив екссуддю Миколу Чауса, який зізнався, що був викрадений. На місце події виїхали правоохоронці.

У Могилів-Подільському районному відділі поліції OBOZREVATEL категорично відмовилися підтвердити те, що група виїжджала забирати суддю Чауса.



«Не наша компетенція, не орієнтуємося, краще зателефонуйте в обласне управління», – заявили там.

Водночас і в пресслужбі поліції Вінницькій області сказали, мовляв, не дають коментарів із цього приводу, оскільки «не розслідують справу і це не їхня компетенція».

Село Мазурівка розташоване в Чернівецькому районі Вінницької області

На фото видно, що Чаус у відділення поліції прийшов в одних трусах. Його дружина Світлана в коментарі виданню «Страна» сказала, що їй ще ніхто не повідомляв про те, що чоловік знайшовся.

Також зазначила, що на зв’язок із нею він не виходив. Однак на фотографії вона впізнала свого чоловіка.

«Так. Це він. Тільки сивий», – підкреслила жінка.

Фото, на якому нібито зображений зниклий Микола Чаус
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий