Танки на майданчику, а балерини в пилу: в окупованому Севастополі влаштували дивакуватий перформанс

Танки на майданчику, а балерини в пилу: в окупованому Севастополі влаштували дивакуватий перформанс

Під час відкриття форуму «Армія 2021» окупанти вирішили здивувати перформансом, але користувачі соцмереж ідеї не зрозуміли.




В тимчасово окупованому Росією Севастополі під час відкриття форуму «Армія 2021» показали дивакуватий перформанс — «танковий балет».


Відео оприлюднили у Мережі. Чимало користувачів спантеличені дивною задумкою організаторів — поки танки роз’їжджали на бетонному майданчику, балерини у пачках бігали в пилу на території парку «Патріот».

«Граціозний танець. Водії танків професійно управляють бойовими машинами і збройними танками, в русі синхронно виконують прийоми. Легкість з якою броньовані машини пересуваються по уявному танцполу…», — коментують ведучі на відео.



У коментарях до відео користувачі не зрозуміли ідеї такого перформансу:

  • «Танки на бетонному майданчику, а балерини в пилу бігають. Пріоритети».
  • «Насправді це цілком логічний крок по запровадженню у масову свідомість оруеловської тези «війна — це мир». Маневри бойових машин пов‘язуються з красою, музикою, танцями, розвагами».

Зазначимо, головний майданчик форуму «Армія-2021» в Підмосков’ї, але такі ж заходи влаштовують й в інших військових округах. Відкриття форуму у Севастополі відбулося 27 серпня.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий