Трампу загрожує імпічмент через зв’язки з Росією – ЗМІ

Трампу загрожує імпічмент через зв’язки з Росією – ЗМІ

Розслідування ФБР про зв’язки Трампа з Росією може привести відразу до трьох варіантів розвитку подій, і один з них — це імпічмент президента США, передає replyua.net. Відповідний матеріал опублікувало німецьке видання Фокус.




За даним журналістів, Джеймс Комі, директор ФБР, вже надав підтвердження інформації про те, що розслідування почалося, але при цьому Комі не став розголошувати всі деталі слідства. Томас Егерт, експерт з питань США з Німеччини, вважає, що, якщо ФБР знайде докази, в США вибухне найбільший політичний скандал з часів Річарда Ніксона, який закінчився гучною відставкою. Експерт не виключає, що події розгортатимуться за трьома сценаріями.


У першому з них Трампу може пощастити — ФБР не вдасться знайти докази зв’язків з РФ. У другому сценарії докази будуть представлені, але вони не будуть переконливими, і в цьому випадку Трампу звинувачення не оголосять. Останній, третій варіант, на думку експерта, для Трампа буде трагічним. Проти нього буде подано позов, Трампа чекає імпічмент, а новим президентом США стане Майк Пенс, який на даний час займає посаду віце-президента країни.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий