У це неможливо повірити, але вчені знайшли рівноцінну заміну інтиму

У це неможливо повірити, але вчені знайшли рівноцінну заміну інтиму

Дослідники назвали заняття, яке за ступенем задоволення і реакцій в мозку здатне замінити секс. Яким би неймовірним не здавалась ця ідея, але численні тести та експерименти показала, що такий спосіб дійсно є.




Нейробіологи проводили гамма аналіз мозку добровольців, під час виконання різних занять. І серед усього списку лише одне заняття змогло наблизитися по стимуляції центрів задоволень в мозку до сексу. Цим заняттям, як не дивно, став шопінг.


Вчені розділили любителів шопінгу на дві групи. В першу потрапили ті, хто купує велику кількість речей, щоб відповідати моді і трендам, не розбираючись особливо, йде їм та чи інша річ чи ні. У цій категорії мало шансів отримати від процесу покупок справжнє задоволення. А ось у другої групи справи йдуть куди краще.



До неї увійшли люди, які займаються шопінгом для пошуку свого власного стилю, знаходячи речі, які нібито для них зшиті, такі люди можуть годинами приміряти одяг, витрачаючи на це впродовж дня. Серед цієї групи людей у ​​84% було зафіксовано мозкові гамма ритми, такі ж, як і при занятті сексом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий