У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали п’ятеро осіб

У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали п’ятеро осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 липня о 18:55 поблизу с. Глушин Бродівського району на автодорозі Київ – Чоп. Унаслідок зіткнення автомобілів Citroën C4 та Fiat Doblo постраждали 5 осіб, з яких – одна дитина. Їх із травмами середнього ступеня важкості було госпіталізовано у Бродівську центральну лікарню.




«Водій автомобіля Citroën C4, мешканець с. Петропавлівська-Борщагівка Київської області 1986 року народження, рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем Fiat Doblo під керуванням мешканця смт Підкамінь Бродівського району, 1988 року народження. Унаслідок ДТП постраждало 5 осіб, з них 1 дитина, яких з травмами середнього ступеню важкості було госпіталізовано у Бродівську ЦРЛ», – йдеться у повідомленні департаменту з цивільного захисту ЛОДА.


Унаслідок ДТП постраждали пасажири автомобіля Citroën C4: 11-річна дитина, 35-річна жінка та 32-річний водій цього автомобіля, усі мешканці м. Київ. Також травми отримали дві львів’янки, 32-річна та 31-річна пасажирки автомобіля Fiat Doblo. Двоє дітей, які також перебували у цьому автомобілі, львів’яни 6-ти та 4-х років, після огляду лікарів були відпущені додому.

Обставини та причини події з’ясовуються.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий