У Кремлі прокоментували відключення Україною ОРЛО від електрики

У Кремлі прокоментували відключення Україною ОРЛО від електрики

У Кремлі назвали відключення Україною окупованої частини Луганської області від електрики «кроком до відторгнення цієї території».




У Кремлі заявили, що відключення Україною окупованої частини Луганської області від електрики є «кроком до відторгнення цієї території».


Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

На запитання, яким чином Росія забезпечить потреби окупованої частини Луганської області у зв’язку зі знеструмленням, Пєсков відповів: «Ні, я не став би вам детально цього роз’яснювати».



«Хочу лише підкреслити, що знеструмлення Луганської області — це ще один крок на шляху відторгнення України від себе територій. Це крок, який суперечить духу Мінських угод, який не наближає нас до реалізації цих Мінських угод, а навпаки, віддаляє нас від остаточної мети», — сказав Пєсков.

«Безумовно, Росія й раніше, виходячи з гуманітарних міркувань, робила й робить багато для того, щоб допомогти мінімізувати наслідки для людей, які проживають на Донбасі, наслідки цієї політики щодо відторгнення власних земель, яку проводить Київ», — заявив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий