У Кремлі явно не чекали нових санкцій

У Кремлі явно не чекали нових санкцій

Прес-секретар російського президента Дмитро Песков сьогодні, сьомого вересня 2016 року, дав коментарі з приводу запровадження нових санкцій з боку Сполучених штатів Америки, — про це повідомляє replyua.net.




За словами Пескова, розширення «чорного списку» Міністерством торгівлі США входить в явний дисонанс з тими темами, які обговорювали Путін та Обама на полях саміту Великої Двадцятки в понеділок. Відповідаючи на питання про можливу реакцію російської сторони, прес-секретар Путіна наголосив, що точного плану дій у російської сторони немає. Треба буде проаналізувати заявлені обмеження і відповісти, послуговуючись принципом взаємності. На які саме симетричні заходи щодо США здатна РФ, Песков не уточнив, проте черговий раз поскаржився на те, що санкції не покращують двосторонні взаємини Росія – США.


Крім того, Песков заявив, що взаємодія у деяких «чутливих сферах» відносин (напевно, йдеться про Україну та Сирію) тепер буде дуже складною. Нагадаємо, за кілька останніх днів США вже двічі розширювали індивідуальні та секторальні санкції щодо Російської Федерації. Першого разу до такого кроку вдалося Міністерство фінансів, вчора – Міністерство торгівлі США. Санкційні списки, відповідно, поповнились на вісімдесят одне та сімдесят шість наіменувань.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий